Ankara’da görev yapan Sakaryalı Milletvekili, yönetici ve bürokratlarla bir araya gelen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Birlikte rahmet ve bereket vardır. Sakarya’mız işbirliği ve güç birliğimiz ile birlikte hayata geçireceğimiz çalışmalarla çok daha başarılı bir şehir hüviyetine kavuşacaktır” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri birlikte Ankara’da bulunan Sakaryalılar Vakfı ile müşterek düzenlenen akşam yemeğinde Sakaryalı Milletvekili, yönetici ve bürokratlarla bir araya geldi. Yemek öncesi Sakarya iş dünyasının son durumunu ve Sakarya’da SATSO’nun gerçekleştirdiği çalışmaları aktaran Başkan Kösemusul birlik ve beraberliğe verdikleri önemin altını çizdi.

Milli Üretimler Sakarya’mıza Yakışır
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın özellikle son yıllarda oldukça başarılı projeler imza attığını vurgulayan Başkan Kösemusul, “Sanayi çalışmalarımızı inşallah paydaşlarımızın destekleriyle tamamlıyoruz. Otomotiv Üssü vizyonu çizdik. Endüstri Bölgemiz onaylandı. Tank, tren, otomobil. Milli olan üretimlere talibiz ve hamdolsun bu konuda başarılıyız. Sakarya’mızın orta vadede önü çok açık. Her alanda hızlı bir büyüme ve gelişme sağlayacak şehrimizin hızını birlik ve beraberliğimiz sağlayacaktır. Bizlere yol gösteren, destek olan tüm kıymetli büyüklerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah sık sık bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Sevdalısıyız
Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik, Sakaryalı yöneticilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Çelik, “Bizler Sakarya’mızı çok seviyoruz, şehrimizin sevdalısıyız. Hemşehrilerimizle aidiyet duygumuzla şehrimize hep birlikte daha güzel hizmetlere vesile olacağız. Bir araya gelmemize vesile olan Mahmut Kösemusul başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sakaryalılar Vakfı adına SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a teşekkür plaketini Vakfa büyük emeği geçen AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen takdim etti.

Kimler Katıldı?
Akşam yemeğine, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Milletvekilleri Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Engin Özkoç, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya Eski Milletvekilleri Nevzat Ercan ve Recep Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Belplas Genel Müdürü Aziz Duran, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, Kamu Kurumu Başkan Vekili İmdat Ersoy, SGK Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç, Eski Müsteşar Yardımcısı Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik, Vakıf Yöneticileri ve Üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Ömer Kalkan ve Afet İşleri Ankara İl Müdürü Ömer Akbaş, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Yardımcıları Orhan Yılgenci ve Günay Güneş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Emrullah Terzioğlu, Ertuğrul Öztürk, Burhan Akçam, Yunus Tever, Ömer Arslan, Fatma Aygün Kahya, Genel Sekreter Yiğit Ateş ile Milletvekili, Bakan Yardımcısı ve Başkan danışmanları iştirak etti.
Haber Tarihi : 14/1/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::