Sakarya’da bulunan 2. El Oto Galericileri ile bir araya gelen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, şehrin ticari yaşamına önemli katkı verecek yeni bir kümelenme çalışması başlattıklarını açıkladı. Kösemusul, “SATSO Hizmet Binamızın karşısında, 96 hizmet dükkânıyla, büyük bir otoparkı ve açık oto pazarı ile örnek gösterilecek, modern bir Organize Ticaret Bölgesi (OTB) çalışmasını başlatıyoruz. Sakarya’mıza hayırlı olsun.” dedi.

Şehrin Ticari Yaşamına Önemli Katkı

Sanayide oluşturduğu kümelenme çalışmalarında önemli mesafe alan, başarılı çalışmaları hayata geçiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tamamladığı Kamyoncular ve Tır Parkı’ndan sonra yeni bir Organize Ticaret Bölgesi (OTB) olacak 2. El Oto Galericileri Sitesi için yeni çalışma başlatıyor. 2. El Oto Galericileri ile buluşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, proje ile ilgili ayrıntılı bilgiler verirken, gerçekleştirilecek istişare toplantılarıyla da çalışmanın nihayetleneceğini vurguladı.

Örnek Bir Çalışma Olacak

Sakarya’nın 2023 hedefinde iddialı bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Kösemusul, “Oda olarak tüm paydaşlarımızla ortak bir aklı, başarı hedefiyle ortak bir güç birliğini oluşturduk. Sanayide oluşturduğumuz kümelenme çalışmaları, kaliteli eğitim ve nitelikli istihdam çalışmaları ile birlikte gerçekleştirdiğimiz lobi faaliyetleri sonucunda Sakarya’mız büyüyecek, gelişecek ve inşallah Türkiye’nin yıldız şehri hüviyetine kavuşacak. İşte tam da bu noktada Sakarya’mız için gayret gösteren işletmelerimizin de çağın şartlarına uygun olarak ticari yaşamını güncellemeleri gerekiyor. Dünyadaki modern gelişmeleri de dikkate alarak gerçekleştirilecek çalışmalarda taşın altına elini koymaları gerekiyor. Sakarya’mızda şehir merkezinde otomobil ticareti olmayacak ve yeni bölgemizde bir arada, tertipli, düzenli bir 2. El Oto Galericiler Sitesi’ni inşallah başarı ile tamamlayacağız” diye konuştu.

96 Dükkân, Açık Oto Pazarı, Büyük Otopark

2. El Oto Galericileri Sitesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Mahmut Kösemusul, “Bu çalışmada 21. Meslek Komitesinden Yönetim Kurulu Üyem Burhan Akçam şahsında emek veren tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz var, yapı kooperatifini kurduk. Mart ayı sonuna kadar başvuruları tamamlayalım istiyoruz. SATSO Hizmet Binamızın karşısında, 96 hizmet dükkânıyla, büyük bir otoparkı ve açık oto pazarı ile örnek gösterilecek, modern bir çalışmayı inşallah tecrübeli işletmecilerimizle hep beraber istişare ederek onların tavsiyeleri ve nakış işçiliği hassasiyetiyle modern bir eseri Sakarya’mıza kazandıracağız. Başvuru sonuçlarına göre çalışmalarımızda değişiklikler de yapabiliriz. Hızlı bir şekilde sonuçlandırmak hedefindeyiz. Sakarya’mıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Tarihi : 7/3/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::