91. yıl önce kurulan Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası’nda 05.08.1960-30.11.1963 tarihlerinde Meclis Başkanlığı görevini tamamlayan Burhan Ateşoğlu’nun kızları Melike, Mine ve Merih Ateşoğlu, yıllar sonra Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na gelerek babalarının anısını yad etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ile Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Terzioğlu, Ateşoğlu kardeşlere SATSO ile ilgili bilgiler verdi, gerçekleştirilen çalışmaları aktardı. İstanbul’da yaşamlarını sürdüren Ateşoğlu kardeşler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kendilerine gösterilen ilginin ayrı bir anlam ifade ettiğini belirterek Sakarya’ya daha sık gelmeyi arzu ettiklerini söyledi ve gösterilen ilgi için Başkanvekili Yılgenci’ye teşekkür etti.

Haber Tarihi : 8/3/2016