Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası SATSO Sakarya’nın ihracat rakamlarını artırmaya yönelik fuar, bilgilendirme ve eğitimlerine bir yenisini daha ekliyor.. Çalışma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ihracat hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla projeler ürettiklerini ve bölgesel çalışmalara da tam destek verdiklerini vurguladı. Kösemusul, “Sakarya’mız ihracatta 9ncu sıraya yükseldi. İnşallah orta vadede daha iyi seviyelerde olacağız. İhracat hamlelerimiz sürüyor. İş dünyamızın iş görüşmeleri ile ihracat ağını genişletmelerini arzu ediyoruz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bize başvuran tüm firmalara destek olacağız.. Gerekli bilgi ve destek Odamız sekretaryası tarafından gerçekleştirilecektir. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 7/24 üyelerimiz için hizmetteyiz. Katılımın ücretsiz olduğu bu güzel çalışmaya iş dünyamızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLE ORTAKLAŞA SEMİNER

T.C. Ekonomi Bakanlığı , İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa olarak 30 Mart 2016 Çarşamba Günü “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” Bakanlık temsilcileri tarafından 13.00-18.00 saatleri arasında SATSO’da düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olduğu seminerle ilgili daha fazla bilgi almak için; 0264-888 30 42-30 39 Nolu telefon ile irtibata geçebilirsiniz. Seminere katılımda bulunacak kişilerin 29.Mart.2016 Salı günü saat:17.00'ye kadar Seminer Katılım formunu [email protected] yollamaları gerekmektedir. Program akışı şöyle ;

13.00-13.15 Kayıt / Açılış
13.15- 14.45 İhracat Mevzuatı / Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri