Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  TBMM'nin kuruluşunun 96. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile açıklamada bulundu.

Başkan Kösemusul yaptığı açıklamada;

“TBMM'nin kuruluşunun 96. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuz adına büyük bir gündür.

Hiç kuşku yok ki, bir ülkenin en önemli serveti, bağımsızlığının en önemli dayanağı milli egemenlik olgusudur. Ulusal bağımsızlık mücadelemizin en zor günlerinde dahi, milletimizin yanındaki en büyük güç, kapıları her zaman açık kalan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz olmuştur. Canlarını feda etme pahasına atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu önemli mirası, bugün her alanda müreffeh, kalkınmış ve tüm dünyada örnek alınan bir millet olma hedefiyle yarınlara onur ve gururla taşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatı çocuklardır. Bizlere emanet edilen; ulusal egemenlik, çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır. Bağımsızlık ve egemenlik vazgeçilmez değerlerimizdir. Yenidünya düzeninde bağımsızlık ve özgürlük temelinde bilim, sanayi ve ekonomi alanında verilen savaşlarla elde ediliyor. Bilgiye ve ekonomiye hükmeden dünyaya da hükmediyor. Biz de dünya üzerinde rekabet edebilmek için ulus olarak atalarımızdan miras kalan bir ruhla ilerlemeliyiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bu önemli günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak en içten duygularımızla kutluyor, “Özgürlüğün de eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir” diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz” dedi.

 


 

 

 

Haber Tarihi : 22/4/2016
PAYLAŞ
Son Haberler ::