Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Miraç Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kösemusul mesajında;  “Üç aylar olarak tabir edilen, mukaddes ve bereketli bir zaman dilimindeyiz. Bu mübarek zamanlar af ve bağışlanmak için bir fırsat ve imkân olarak bahşedilmiştir. Miraç'ın özünde her türlü kötülükten arınma, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunma gibi önemli değerler vardır.

Miraç mucizesi, ilahi rahmet ve huzura erişmenin, yücelmenin, yükselmenin maddi ve manevi kalkınmanın da gönül ve ruh dünyasının temizliğinden, ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin de bir işaretidir. Gerek ülkemizdeki gerekse de din kardeşlerimizin ve soydaşlarımızın değişik coğrafyalardaki hüzün ve acılarının tekerrür etmemesi için bizlere yüce ve anlamlı ufuklar açan Miraç değerlerinin bilinci ile yaşamanın nasip olmasını ümit ediyoruz.

Unutmayalım ki kandiller ve diğer kutsal zaman dilimleri bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren unsurlardır. Her zamankinden daha fazla sevgi, huzur ve barışa ihtiyacı olan toplumumuzun huzuruna vesile olması için bu geceyi bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası camiası adına tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın mübarek Miraç Kandili’ni kutluyor, bu müstesna gecenin İslam âlemine huzur, mutluluk ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 2/5/2016
PAYLAŞ
Son Haberler ::