Sakarya İstihdam Fuarı vesilesi ile ilimize gelecek olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu katılımı ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Çalışma Hayatı ve Sosyal Güvenlik” konulu bir konferans düzenlenecek.

12 Mayıs saat 14.00’te

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve SATSO işbirliğinde planlanan konferans 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Nitelikli İstihdam

Nitelikli istihdam konusunda yaklaşık bir yıldır önemli çalışmalar yürüten Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “Çalışma Hayatı ve Sosyal Güvenlik” konferansında işverenler ve çalışanlar bağlamında istihdam edilen ve eden tüm kesimlerin bakış açılarının masaya yatırılması ve Türkiye’deki istihdam sorunu ile ilgili genel çerçevede bir değerlendirme yapılması bekleniyor.

Tüm Sakaryalılar Davetli

Konu ile ilgili açıklamada bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu’nun iştiraki ile gerçekleştirileceğimiz konferansımıza ilimizin ve ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı sağlayan özel sektör temsilcileri başta olmak üzere tüm Sakaryalıları ve basın mensuplarımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 10/5/2016