Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Yurt Dışı İş Geliştirme Komisyonu katkılarıyla yürütülen ihracatı geliştirme ve çalışmaları kapsamında çeşitli projeler hayata geçiriliyor.

Bu kapsamda 16 Mayıs Pazartesi günü 14.30-16.30 saatleri arasında  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda  “İran Ülke Paneli” düzenlenecek.

Ekonomi Bakanlığı Ülke Masaları İran Masası Uzmanı Oğuzhan Kökosmanlı ve Türk İran Sanayicileri ve İşadamları Derneği Genel Koordinatörü Hamid Kian’ın iştiraki ile gerçekleştirilecek programda Türkiye ve İran ekonomik ilişkileri, Pazar potansiyelleri, ticari ilişkileri ve ekonomik fırsatlarının değerlendirilmesi hedefleniyor. Sakarya özelinde ihracatta hedef pazar olarak İran’ın fırsat ve tehditleri ile masaya yatırılacağı programın verimli geçmesi bekleniyor. Programa Sakaryalı firmaların ilgi göstermesi bekleniyor.

Haber Tarihi : 12/5/2016