Sosyal Güvenlik Haftası ve Sakarya Sosyal Güvenlik Kurumu’nun kuruluşunun 10’ncu yılı vesilesiyle İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u ziyaret etti.

Üç ayrı kurumun Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında birleştirilmesinin 10’ncu yılını kutladıklarını kaydeden Nurten Canbasoğlu; “Bu yılki Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerimiz boyunca, Sosyal Güvenlik Kurumunun bu 10 yıllık süreçte kat ettiği  mesafeleri ve yapılan düzenlemeleri sizlerle ve vatandaşlarımızla paylaşma arzusundayız.” diye konuştu

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da kurumsal işbirliği ve iletişim çerçevesinde Sakarya Sosyal Güvenlik Kurumu ile yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını belirterek “ İlimiz Sosyal Güvenlik Kurumumuzun 10. Kuruluş yıldönümünü kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.  İş dünyasının sosyal güvenlik iş sağlığı güvenliği gibi temel konu başlıklarında bilinçlenmesi ve bu paralelde faaliyetlerini sürdürmesi bizim için önemlidir. İl müdürlüğümüz ile bu konuda işbirliği projeleri üretmekten mutluluk duyarız.”dedi.

 

Haber Tarihi : 20/5/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::