Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Temsilcisi Selim Özen, Meclis Üyesi Yusuf Murat Emir ve beraberindeki Federasyon ekibini ağırladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın engelli üyelere yönelik çalışmalarından ve verdikleri destekten dolayı teşekkür eden ekip SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul başta olmak üzere Genel Sekreter Yiğit Ateş ve Genel Sekreter Yardımcısı Teyfik Öztürk’e çalışmalarından ve desteklerinden dolayı plaket takdim ettiler.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Kösemusul, “Hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmamamız gerekmektedir. İşyerlerimiz ve çalışma alanlarımızı engelli vatandaşlarımızı düşünerek düzenleyelim, ulaşılabilir fiziki mekânlar için gayret edelim, onlara istihdam sağlayalım. Hayırlı hizmet, bereketi beraberinde getirir” dedi.

Haber Tarihi : 20/5/2016