SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 15 Temmuz Cuma gecesi bir grup askerin kalkıştığı darbe girişimi sonrası sert bir açıklama yaptı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Ülkemizde 15 Temmuz gecesi çok hazin bir olay yaşanmış, milletimizin iradesine, aziz vatanımızın aydınlık geleceğine kast eden şer odakları, haince bir darbe girişiminde bulunmuşlardır.

Memnuniyetle şahit olduk ki bu kirli ve ahlaksızca girişime, destek veren hainlere Sn. Cumhurbaşkanımız, Sn. Başbakanımız, devletimiz ve hükümetimiz, aziz vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimiz gerekli cevabı vermiş ve vermeye devam etmektedir.

Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır. Aziz milletimiz, darbelerden ve darbecilerden çok çekmiştir; bu müptezellik ve ahlaksızlığa asla müsaade etmemiştir ve etmeyecektir.

Cennet vatanımızın tek karış toprağına halel gelmesin diye gözünü kırpmadan hain kurşunlarına yürüyen kahraman vatan evlatlarına Yüce Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.

İş dünyası olarak demokrasiye ve milletin iradesine yürekten inanıyoruz. Seçilmiş Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin yanındayız, arkasındayız. Allah milletimize kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun."

Haber Tarihi : 18/7/2016
PAYLAŞ
Son Haberler ::