Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz Cuma gecesi bir grup askerin kalkıştığı darbe girişimi ve iş yaşamının normalleşme çağrısı ile ilgili TOBB öncülüğünde Sakarya’daki Oda ve Borsalar ve iş dünyası temsilcileri ile ortak bir basın bildirisi yayınlamaya hazırlanıyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret Borsası,  SESOB, MÜSİAD, TÜMSİAD, SASİAD, TOBB Sakarya Genç Girişimciler Kurulu ve Sakarya GİAD Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek ortak basın toplantısı, 19 Temmuz 2016 Salı günü saat 11.00’de yapılacak. TOBB’a bağlı Türkiye’deki 365 Oda ve Borsa da aynı gün ve saatte basın toplantısı gerçekleştirecek.

Sakarya İş Dünyası Ortak Basın Toplantısına tüm basın mensupları davetlidir.

Haber Tarihi : 18/7/2016