“Aftan Yararlanın”

19/08/2016 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı "Bazı alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun"; Odaların 30/06/2016 (dahil) tarihinden önceki aidat alacaklarına tahakkuk eden gecikme zamlarına da af getirmektedir. Kanuna göre Oda Aidat borçlarının ana parasının ödenmesi durumunda kredi kartıyla 6 eşit taksite kadar taksit imkanı sunuluyor.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ; üye aidatları ile ilgili yapılandırmanın firmalar için büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çekerek kanun ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Kösemusul açıklamasında  “Bazı alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” çerçevesinde Odamız üyelerinin 30 Ağustos 2016 tarihinden önceki aidat alacaklarına tahakkuk eden gecikme zamlarına da af getirilmiştir. Aidat borcunun anaparası ödenmesi durumunda 6 eşit taksit imkânı da sunulan yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016. Bu kolaylığa üyelerimizin ilgi göstereceğini düşünüyor, af ve taksitlendirme uygulamasından faydalanmalarını öneriyorum.” dedi.

Yapılandırma ile ilgili detaylı bilgiye www. satso.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Haber Tarihi : 31/8/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::