Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Kurban Bayramı için bir mesaj yayınladı. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Kösemusul, Kurban Bayramı’nın İslam Âleminin huzurlu geleceğine vesile olmasını diledi.

Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Mahmut Kösemusul, “Bayram, barıştır, kardeşliktir, tüm dünyaya hoşgörü çağrısıdır. Kurban Bayramı, samimiyetle, büyük bir sevgiyle birbirimizi kucaklayacağımız müstesna bir fırsattır, şükrün en güzel hâlidir.

Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimine ve akabinde düzenlenen terör örgütlerinin hain saldırılarına karşı birlik ve beraberliğin nasıl olması gerektiğini tüm dünyaya göstermiş; adeta bir kardeşlik dersi vermiştir. İslam Coğrafyası başta olmak üzere insan onurunun unutulmaya yüz tuttuğu bir dünyaya karşı aziz milletimiz, Kurban Bayramı’nda da paylaşmak duygusunun güzelliğini gösterecektir.” diye konuştu.

Başkan Kösemusul mesajında Sakarya’daki birlik güzelliğine dikkat çekerek, “Her milletten insanımızın bir arada kardeşçe yaşadığı, kardeşlik coğrafyası olarak nitelendirilen Sakarya’mızda Kurban Bayramı en güzel şekliyle yeniden yaşanacak, kardeşliğimiz daha da güçlenecektir.

Ülkemiz ve şehrimizin daha müreffeh geleceği için hep birlikte daha çok çalışacağımıza olan inancımla; Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam Âlemine mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Sakarya’mız iş dünyasının, tüm işçi kardeşlerimin, hemşehrilerimizin SATSO Ailesi’nin ve kıymetli basın mensuplarının bayramını en kalbi duygularımla kutluyor; huzur, sağlık ve başarı dolu daha nice bayramlara hep birlikte ulaşmayı Yüce Allah’tan temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ortak Bayramlaşma Töreni
Başkan Mahmut Kösemusul, SATSO’nun Geleneksel Bayramlaşma Töreni’nin bu yıl Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası ve SESOB ile birlikte 13 Eylül Salı (Bayramın İkinci Günü), saat 10.00’da, Sakarya Park Gülpınar Tesisleri’nde yapılacağını belirterek tüm üyeleri bayramlaşma programına davet etti.
Haber Tarihi : 8/9/2016
PAYLAŞ
Son Haberler ::