Sakarya Oto Galericileri Sitesi mimari projelerinin tanıtımı 8 Kasım Salı günü saat 13.00’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek toplantı ile belli olacak. Şehirde otomobil ticareti yapan esnafla bir araya gelerek istişare ile birlikte karar vereceklerini aktaran Başkan Mahmut Kösemusul, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte örnek bir kümelenme projesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Salı günü esnafımızla projenin ayrıntılarını netleştireceğiz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, şehrin merakla beklediği 2. El Oto Galericileri Sitesi çalışmalarında hızla mesafe aldıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. Sakarya’da otomobil ticareti yapan esnafla her fırsatta bir araya gelerek istişare ortamında karar aldıklarının altını çizen Başkan Kösemusul, “Büyükşehir Belediyemizle ortak akıl ve ortak vizyonda çalışarak örnek kümelenme projesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Mimari Proje Seçilecek

Sanayi ve ticarette en doğru yöntemin kümelenme olduğunu vurgulayan Başkan Mahmut Kösemusul, sanayide OSB’ler, ticarette ise Organize Ticaret Bölgeleri oluşturarak şehirde ciddi bir dönüşümü başlattıklarını belirtti. Kösemusul, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeki Toçoğlu dönüşüm çalışmalarımıza yol göstererek büyük destek veriyor, çok teşekkür ediyoruz. Yeni bir kümelenme çalışmamız olan Sakarya 2. El Oto Galericileri Sitesi’nde 112 dükkân, açık oto pazarı ve büyük bir otopark olacak ve mimari projenin de netleşmesiyle örnek bir çalışmayı inşallah hızla tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Salı 13.00’da SATSO’da

Galericiler Sitesi’nin mimari projelerini de istişare ile belirleyeceklerini aktaran Kösemusul, “8 Kasım Salı saat 13.00’da Odamız Meclis Salonu’nda proje ortaklarımızla bir araya gelerek mimari projeleri ve gelişmeleri değerlendireceğiz. Alternatif sunumlar da yapılacak ve beğenilerin ardından seçim yaparak projeyi netleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber Tarihi : 7/11/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::