2017 yılında düzenlenecek olan "33. Söğütlü Tarım Festivali" organizasyonu için hazırlıklar başladı.

Sakarya Ticaret ve sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ön değerlendirme toplantısına Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Nadir Öztürk, firma yetkilileri ve festivale katkı sağlayacak kurum temsilcileri iştirak etti.

Festival organizasyon toplantısında değerlendirme yapan katılımcılar bu tür organizasyonlar hem ilimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek hem de ilimizin var olan potansiyelini harekete geçirerek tanıtımını sağlamak anlamında büyük önem taşıdığını belirttiler.

2017 yılında gerekleştirilecek 33. Söğütlü Tarım Festivali’nin daha kapsamlı ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmesi, içerik ve kitle açısından daha da genişletilerek devam etmesi amacıyla hazırlıkların şimdiden başladığını vurgulayan katılımcılar, festivalin yöresel ve yerel bir içerikten öteye geçerek ilimizi tanıtıcı önemli bir ulusal festival olması yolunda çalışmalar yürüttüklerini ifade ettiler.

Toplantıda, ilimizin turizm değerleri ve tarım potansiyelini güçlendirmesi planlanan 33. Söğütlü Tarım Festivali ile ilgili istişare ve hazırlık çalışmalarının devam edeceği belirtildi
Haber Tarihi : 14/11/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::