Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve İl Yönetiminden oluşan heyeti ağırladı.

Geleceğin Yıldız Kenti

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu nezaket ziyaretinde konuşan Başkan Kösemusul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sakarya’mız 2023 yılının lokomotifi olma yolunda ilerleyen büyüyen bir şehirdir. Önümüzdeki orta vadede sanayi, ticari ve sosyal alanda önemli bir yere geleceğiz. Şehir olarak tüm erklerin ortak vizyon ve birliktelik içerisinde hareket etmelerinin meyvesini alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Sakarya sıradan bir Anadolu şehri değildir. Doğal teşvikleri var, inanılmaz bir potansiyeli ve güçlü bir altyapısı var. “Sakarya geleceğin yıldızı olacak” söylemimizi bu donelerimizden ve beraberliğimizden güç alarak vurguluyoruz.  Ticaret ve Sanayi Odası olarak var olan çevre faktörlerini gözeterek büyümeyi hedefliyoruz. Bir yandan sanayi de atağa kalkarken diğer yandan turizm gözdesi bir il olmak için gayret ediyoruz.  Bu iki önemli alanın kol kola gelişmesi de her bölgeye nasip olmaz elimizdeki kaynakların kıymetini bilelim.

Birlikten güç doğar ilkesi ile tüm kurumlarla sürekli iletişim ve işbirliğine önem veriyoruz. Bu gayretimizde bizlere destek olup birlikteliğimizi perçinleyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Türkiye’nin Büyümesi Engellenemez

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ancak millet olarak gayretli olduklarını vurgulayan Başkan Kösemusul, “Türkiye büyüyor. Engellenemez bir güç haline geleceğimizi görenler tarafından ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. 15 Temmuz bunların en haince yapılmış örneğidir. 15 Temmuz gecesi tankların altına yatarak kahramanca ülkesini koruyan halkımız gibi bugün de iş dünyamız aynı şekilde global piyasalardaki çalkantıların önünde dimdik duruyor. Ülkemizin ekonomisi dış mihrakların ümit ettiği gibi kötüye değil her geçen gün daha iyiye gidecek.” ifadelerini kullandı.

İşbirliği Çok Önemli

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise Sakarya’nın ekonomik anlamda diğer illerimizden farklı bir yerde hızla büyüdüğüne dikkat çekerek, “Bu dönemin en güzel yanı; hükümetin doğrusu ile iş dünyasının doğrusu örtüşüyor. Büyürken bu iki tarafın birlikte yürümesi çok önemli. Karar süreçlerinin kolaylaşması ve yatırımların istenen boyutlara gelmesi için bu çok önemli bir husus.

Hedefimiz bu kentin geleceği

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrin hassasiyetlerini gözeterek birlik ve beraberlik çatısı altında iş dünyasını temsiliyeti de oldukça memnuniyet verici. Hepimiz bu şehrin ilerlemesi için gayret ediyoruz. Hedefimiz bu kentin geleceğidir. Her zaman birlikteyiz.” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 14/12/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::