Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, basın mensuplarına bir mektup göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Mektubunda birlik ve beraberliğin altını çizen Başkan Kösemusul, birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Basın Mensubu,
Çok kıymetli kardeşim,


Gayretin ve umudun, kardeşlik, huzur ve başarının şehri Sakarya’mız için gecesini gündüzüne katarak çalışan, şehrimize değer katan siz kıymetli kardeşimi sevgi ve muhabbetle selamlıyor; 2017 yılının birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği, şehrimiz için güzel haberler aldığımız, beklentilerimizin gerçekleştiği bir yıl olmasını, Sakarya’mızın yılı olmasını Hz. Allah’tan temenni ediyorum.

Özgür, tarafsız, ilkelerinden ödün vermeyen, basın ahlakına ve kurallarına uyan medya, toplumun sağlıklı gelişimi ve kalkınmanın devamı için çok önemli bir yere sahiptir. 2016 yılında yaşadığımız çetin mücadeleler esnasında; 15 Temmuz hain darbe girişimi ve akabinde yaşanan terör saldırıları zamanında şahit olduğumuz gibi hayati misyonlarla çalışan medyaya şehrin yöneticilerinin ve halkımızın ne kadar ihtiyaç duyduğu aşikârdır. Doğru bilgiye anında ulaşmanın yanında milli değerlere verilen önem ve halkın bilinci noktasında medya mensuplarımızın, yani sizlerin gösterdiği çaba, her türlü takdirin üzerindedir.

2016 yılı global ekonomide yaşanan sıkıntıların ülkemiz iş dünyasına etkisi ile birlikte aziz vatanımızın geleceğine ve milletimizin huzuruna kastedilen, canımızı yakan şehit ve gazilerimizin olduğu, tarihte yerini alan ve unutulmayacak bir yıl olmuştur. Sakarya özelinde iş dünyamızın yaşanan tüm sıkıntılara karşı kararlı olması, risk alarak yatırım ve ihracatını sürdürmek için yüksek gayret göstermesi de gurur duyacağımız bir duruştur. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, paydaşlarının da destekleriyle şehrimizi Türkiye’nin lokomotif şehri yapmak hedefiyle her geçen gün daha çok çalışmaya devam etmektedir. 2016 yılı son çeyreğinde şahit olduğumuz ihracat değerlerindeki rekor yükseliş, 2017 yılı için umudumuzu artırmış ve çalışma azmimizi yükseltmiştir.

Milli üretimlere ev sahipliği yapan ve yapacak olan, ekonomik hedefleri yolunda hızla ilerleyen, 2023 yılına kadar ihracatta ilk 5 il arasında yer alacak olan bir Sakarya’ya şehrimiz medyasının katkısının ne kadar önemli ve bizler için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ifade ediyor; istişareye ve birliğe verdiğiniz önemle yaptığınız çalışmalar, gösterdiğiniz fedakârlık ve üstün gayret için tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Sakarya’mız için yaptığınız her çalışmaya, haber alma ve oluşturduğuz haberleri basın ilkelerine bağlı kalarak kamuoyu ile paylaşma çabalarınıza her zaman destek vermeyi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle cümlelerimi tamamlarken; şehrimizin sorunlarını kamuoyuna aktararak, önerilerinizle çözümü hızlandıran, toplum mekanizmasının sağlığını kuvvetlendiren siz değerli basın mensubu kardeşimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum. 2017 yılında size ve kurumunuza üstün başarı; şahsınıza ve ailenize sağlık ve esenlikler diliyor; saygı ve sevgilerimi sunuyorum. “
Haber Tarihi : 10/1/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::