Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Devlet Malzeme Ofisi işbirliğinde “Kobilere, Devlet Malzeme Ofisi Tedarikçisi olma Fırsatı’’ konulu bir konferans düzenlenecek.

28 Mart Salı günü 10.30- 12.00 arasında SATSO’da gerçekleştirilecek konferansta  KOBİ’lerin tedarik etmiş olduğu ürünlerde yerlilik oranlarının artırılması ve kobilerin desteklenerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması amacıyla, DMO katalog sistemine girme koşulları ve bu sistemin tedarikçilere sağladığı avantajlar anlatılacak.

KOBİ’lere yönelik hazırlanan söz konusu uygulamadan SATSO üyelerinin faydalanmasının önemine değinen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Ülkemizde üretimin artırılması, özellikle yerli üretimin desteklenerek çoğalması anlamında iş dünyasına büyük katkı sağlayacak bu çalışma ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla DMO işbirliği ile düzenlenecek konferansa KOBİ’lerimizin katılımını bekleriz. Kobilere, “Devlet Malzeme Ofisi Tedarikçisi Olma Fırsatı” konulu konferans üyelerimizin kendilerini geliştirmeleri konusunda önemli bir devlet desteğinin kapılarını açacaktır. Bu itibarla 28 Mart Salı günü 10.30-12.00 arasında Odamızda gerçekleştirilecek konferansa üyelerimizin katılımından memnuniyet duyacağız” dedi.

Haber Tarihi : 27/3/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::