Kutlu Doğum Haftası’nda Yeşil Noktalarda İndirim

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş himayelerinde “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında ortak bir proje düzenlendi.

Hem haftanın manevi önemine dikkat çekmek hem de Hz. Peygamber ve Güven Toplumu temasına uygun olarak birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak amacıyla planlanan çalışmada SATSO Yeşil nokta projesine katılan SATSO Üyesi işyerlerinde 14-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde %5 - %30 arasında değişen oranlarda indirim uygulanacak.

Söz konusu çalışmanın protokol imza töreninde bir araya gelen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre çalışmanın detayları hakkında bilgi verdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Kutlu Doğum Haftası farkındalığını arttırmak, her alanda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek, ekonomik hareketliliği arttırmak, üretim ve tüketim sektörlerini anlamlı bir etkinlik için bir araya getirmek hedefiyle bir iyiniyet ve sosyal sorumluluk projesi hazırladık. Kutlu Doğum bereketinin yaşanması ve manevi iklimi yüksek olan bu haftamız, birlik dayanışma içerisinde insanların hem alışveriş yapmaları, hem de güvenli toplum açısından üretim-tüketim sektörünün işbirliğine vesile olacaktır. Çalışmamız, projeye katılan SATSO Üyesi işyerlerinden indirim uygulamasını esas alıyor. SATSO yaklaşık 2,5 yıldır “YEŞİLNOKTA” Projesi ile benzer bir çalışmayı sürdürüyor. Tüm Sakarya halkı, Kutlu Doğum Haftası vesilesi ile YEŞİLNOKTA üye işyerlerinden belirlenen oranlarda indirimli alışveriş yapabilecekler.  Böyle bir çalışma anlamında Sakarya’da ilk olması da önemli bir husus. Ekonomik açıdan sektörlerde bir hareketliliğe ve ihtiyacın karşılanmasına destek olurken, ilimizde var olan birlik ve beraberlik duygularının perçinlenerek örnek teşkil etmiş olacaktır. Sakaryamıza hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş ve işbirliklerinden dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin Töre’ye camiamız adına teşekkür ederim.” diye konuştu

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise şunları dile getirdi: “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş’un himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamızın işbirliğinde ortak bir projeye imza attık.

“Hz. Peygamber ve Güven” temalı Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında yürüteceğimiz projede, toplumda birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak amacıyla Sakarya halkı ile ticaret sektörünü biraya getirmeyi hedefliyoruz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamıza bağlı üye işyerlerinde hafta boyunca yapılacak tüm alışverişlerde yüzde 5 ile yüzde 30 arasında indirim uygulanması kararlaştırıldı.

Güvenilir bir insan, güvenilir bir baba, güvenilir bir eş, güvenilir bir arkadaş, güvenilir bir dost özellikleriyle tanıdığımız Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’i, doğum yıldönümünde en güzel şekilde anacağız. Hz. Peygamberimizin “Rızkın onda dokuzu ticarettedir” hadisinden yola çıkarak uygulayacağımız proje kapsamında alışveriş indirimlerinin yanında, Sakarya genelinde öğrenim gören İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Valiliğimiz başta olmak üzere belediye başkanlıkları ve kurum müdürlükleri ziyaret edilerek kırmızı gül takdimleri yapılacak. Bu projede emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ediyorum. İşbirliğimiz daim olsun”

Not: Yeşil Nokta indirimli üye işyerleri http://yesilnokta.org.tr/  adresinde yer almaktadır.

 

Haber Tarihi : 14/4/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::