SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı:

Başkan Kösemusul mesajında;

“Milli irade ve ulusal bağımsızlığımızın simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü büyük bir gururla karşılıyoruz. Canlarını feda etme pahasına atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu önemli mirası, bugün her alanda müreffeh, kalkınmış ve tüm dünyada örnek alınan bir millet olma hedefiyle yarınlara onur ve gururla taşıyoruz.

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendirecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; iyi yetişmiş, kendine güvenen, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Bize düşen görev ise; çocuklarımızı dürüst, çalışkan, başarılı, vatanını ve milletini seven,milli iradeye sahip çıkan  donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir. Bugünün çocukları yarınlarımızın ve daha güçlü Türkiye’nin neferleri olacaktır.  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak  eğitim alanında projeler geliştirdiğimiz gençlerimize ve tüm çocuklarımıza inanıyor ve güveniyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ayrıca, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye’nin tarihinde insan sevgisini ve kardeşliği hayat felsefesi haline getirdiğinin örneklerinden biridir.

Biz de iş dünyası olarak, çocuklarımıza daha güzel, daha mutlu, gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışmaya ve ülkemizin önünde duran meseleleri çözme gayretine her zaman destek vermeye devam edeceğiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yıldönümünde, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum. Bizlere bu bayramın sevincini yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canlarını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.”dedi.

Haber Tarihi : 21/4/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::