SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette Sakarya’yı anlatan Kösemusul, “Sakarya’mız tüm değerleri ile adeta bir cennet. Şehrimizin hedeflerine ulaşması için hep birlikte çalışıyoruz. Görevinizde Allah’tan kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’i makamında ziyaret etti. Başsavcı ve Başkanların Sakarya ile ilgili düşüncelerini aktardıkları ziyarette Başsavcı Mehmet Özel, Sakarya’nın tüm güzellikleri bünyesinde barındıran özel bir şehir olduğunu vurguladı, ziyaretleri için Başkan Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Hayırlı Olsun

Başkan Kösemusul ise sıcak karşılama için teşekkür ederek soruları cevaplandırdı, Sakarya’yı anlattı. Sakarya’nın tüm değerleri ile cennet bir şehir olduğunu aktaran Başkan Kösemusul, “Sakarya’mız tüm toplulukların kardeşçe yaşadığı ve potansiyelini avantaja çevirme yolunda hızla ilerleyen bir şehir. Üretim, istihdam ve ihracatta önemli çalışmalarımız var, şehrimiz başarı yolunda. Sakarya’mızın daha hızlı büyümesi ve gelişmesi için tüm dinamikler ortak akılla hep birlikte çalışmak için gayret gösteriyoruz. Sakarya’mızdaki göreviniz hayırlı olsun. Allah’tan kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Haber Tarihi : 10/5/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::