Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı.

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu nezaket ziyaretinde İlçe Başkanı Mustafa Ak,  “16 Nisan halkoylaması ülkemizin geleceği için önemliydi. Milletimiz gerekli desteği sandıkta gösterdi, evet oyu sandıktan çıkarak milletin kararı oldu. Bu süreçte devlet ve milletin bekası için sağduyulu hareket ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu süreç devletle milleti daha çok yakınlaştıracak.” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise “Dünya’da çok rakibimiz var. Bürokratik olarak eşit şartlarda rekabet edebilmek bizim için önemli ve biz iş dünyası olarak bunun için gayret gösterdik. Mevzuatlara takıldığımız zaman hedeflerimize ulaşamıyoruz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Biz milli değerleriyle anılan bir şehir olmalıyız. Milli üretimin merkezi olarak dünyaya sesimizi duyurmalıyız. Bunu hep birlikte yapabiliriz.  Sanayisi, ticareti, tarımı ve turizmi ile milli değerlere katkı sağlayacak tüm argümanlar elimizde var. Biz bu potansiyelleri çok iyi değerlendirmeliyiz. Örneğin yerli oto üretimi konusunda Sakarya’nın üretimi ve ev sahipliği bu anlamda çok önemli. Bu konuda tüm şehir birlikte hareket etmeli ve tek ses olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 7/6/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::