İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Cengiz Yiğit’in SATSO’ya iade-i ziyaretinde konuşan Başkan Kösemusul, “Kıymetli Komutanımızı misafir etmekten mutlu olduk, çok değerli görevlerinde başarılar diliyoruz. Her zaman beraber, güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Albay Emin Dursun’un emekliliğinin ardından İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Cengiz Yiğit ile bir araya geldi. İade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini aktaran Albay Yiğit, Başkan Kösemusul’a ilgisi için teşekkür etti.

Sakarya ekonomisi ile ilgili Albay Cengiz Yiğit’e bilgi veren Başkan Kösemusul, “Kıymetli İl Jandarma Komutanımızı misafir etmekten mutlu olduk, çok değerli görevlerinde başarılar diliyoruz. Her zaman beraber, işbirliği içinde, güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 23/8/2017