Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Kurumlar arası işbirliği ile bölgenin sadece sanayi ve ticarette değil sosyo kültürel anlamda da ileri gitmesine katkı sağlayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası,  bu defa Aşk-ı Kelam Minyatür ve Tezhip Sergisi ‘ne ev sahipliği yapacak.

Gonca Küçüksaraç yönetiminde Arifiye Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Münyatür Tezhip Kurslarında üretilen eserlerin yer alacağı Aşk-ı Kelam Minyatür Tezhip Sergisi, 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’de SATSO Hizmet Binasındaki Sergi Salonu’nda açılacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’ndan önce Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek Sergi açılış törenine tüm Sakaryalılar davetlidir.

Haber Tarihi : 19/12/2017