Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, basın mensuplarına bir mektup göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Kösemusul, mektubunda basın mensuplarının önemli bir paydaş olduğunu dile getirerek birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Basın Mensubu,

Çok kıymetli kardeşim,

Sakarya’mızdan tüm dünyaya doğru bilgiyi ulaştırmak, halkımızı bilinçlendirmek ve şehrimize değer katmak için gece - gündüz çalışan siz kıymetli kardeşimi sevgi ve muhabbetle selamlıyor; 2018 yılının hayırlı haberler aldığımız, hedeflerimize daha çok yakınlaştığımız bir yıl olmasını, Sakarya’mızın yılı olmasını temenni ediyorum.

2017 yılında 100’üncü yaşını kutlayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, geçmişten aldığı ilham ve üyelerinden aldığı güçle hedefleri doğrultusunda büyük bir gayretle çalışmaya ve projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İnsan kaynağına yatırım, en önemli gündem maddelerimizden ve nitelikli eleman konusunda örnek proje ve çalışmalar gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz.  Üniversitemizde ve meslek liselerimizde öğrencilerimizin hayal ve hedeflerini iş dünyamızın ihtiyaçları ile buluşturmaya devam edeceğiz. Meslek Edindirme Merkezlerinde Türkiye 1’inciliğimizin yanı sıra tematik lisemiz, eğitim merkezlerimizle, inşasına başladığımız hayat boyu öğrenme merkezimizle istihdam konusunda özellikle otomotiv sektöründe çok iddialıyız.  Dünyadaki değişimi algılayıp farkına vararak, ekonomik, sosyal, bölgesel, bilimsel ve teknolojik anlamda, Sakarya'mızı değiştirmeyi amaçlayan projelerin peşinden şehrimizin tüm dinamikleri hep birlikte koşarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.

2018 yılında sanayi, ticaret, tarım ve turizm sektörlerinde hedeflerine daha da yakınlaşan, milli üretimler ve otomotiv şehri Sakarya’ya ulaşma yolunda mesafe almış, yerli otomobile ev sahibi olan bir şehir için projelerimizi hızla tamamlayacağız. Milli Tankını üreten, milli trenini üretmeye hazırlanan, otomotiv sektöründe sıfır hatasıyla ün yapan, kaliteli işçiliği ve yan sanayisi ile fark oluşturmuş, dünyada otomotiv sektörünün öncüsü firmaların tercih ettiği Sakarya’mız, lojistik avantajı ile birlikte Türkiye’nin otomobilinin üretimine de inanıyorum ki ev sahibi olacaktır. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda bizlerle olarak verdiğiniz değerli destekler için çok teşekkür ediyorum.

Sakarya’mız için yaptığımız çalışmaları basın ilkelerinden uzaklaşmadan kamuoyu ile paylaşma çabalarınıza destek vermeyi sürdüreceğiz. Medya bizim en önemli hizmet paydaşımızdır ve medya mensuplarımızla her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle cümlelerimi tamamlarken, Sakarya’mızın ihtiyaçlarını her an paylaşan ve önerilerinizle şehrimize katkı sunan, toplum mekanizmasının sağlığına güç veren siz değerli basın mensubu kardeşimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum. 2018 yılında size ve kurumunuza üstün başarı; şahsınıza ve ailenize sağlık ve esenlikler diliyor; saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Haber Tarihi : 9/1/2018
PAYLAŞ
Son Haberler ::