SATSO’YA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SATSO organ seçimlerinin ardından göreve başlayan Başkan A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun kabulünde bulunmaya devam ediyorlar.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk,  Doğu Marmara ABİGEM, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Temsilcileri, Sakarya Müteahhitler Birliği Murat Bayrak ve Yönetimi, Makine Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi Başkanı Salim Aydın ve Yönetimi,  Kredi Garanti Fonu Sakarya Şubesi Müdürü Osman Kıcıman,  Dünya Gazetesi Temsilcileri, Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi temsilcileri,  iş adamı Faruk Kayar, 5. Meslek Komitesi Üyeleri, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Akgün Altuğ, söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları dile getirdi:

“Amacımız üyelerimiz başta olmak üzere il ve ülke ekonomisi için doğru işler yapmaktır. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda, çıkarlarına uygun işlerde bulunmak arzusundayız. İlin en büyük sivil toplum örgütü olarak kanunlarla sınırlandırılmış yetkilerimizin yanısıra sivil toplum kısmımıza da ağırlık vererek şehrin her türlü sorunu ile ilgili çözüm üretmeye gayret edeceğiz.”diye konuştu. Başkan Altuğ ayrıca “İş dünyası temsilcileri bu şehrin ev sahiplerinden biridir. İlimizin ekonomisi ve kalkınması onların omuzlarında olacaktır. SATSO olarak siyasetin dışındayız, kurumumuzun yapısı itibariyle siyasetle birlikte değerlendirilmemeliyiz” diye konuştu.

Seçim sürecinin bitip görev sürecinin başladığını vurgulayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, “SATSO meclisinin aktif ve dinamik bir şekilde çalışması komitelerimizin üyelerin sorunları ile yakından ilgilenmesi konusunda titizlikle çalışacağız. Biz ekip olarak üyelerimiz ilimiz ve ülkemiz için doğru işler yapmak istiyoruz. Meclisimizde şehrimizin sorunları mesleki sorunların masaya yatırılarak çözülmesini amaçlıyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği ve ortak akıl çerçevesinde hizmet edeceğimiz güzel bir hizmet dönemi hedefliyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 11/4/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::