Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Miraç Kandili” dolayısıyla bir açıklamada bulundu

Başkan Altuğ mesajında; “Miraç bir yükseliştir. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) bütün beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükselişinin gerçekleştiği gün olan bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını dilerim.

İnsanoğlunun erdemliliğe yükselişi olarak kabul edilen, feyiz ve bereketin coştuğu bu mübarek gece vesilesiyle, Peygamber Efendimizin manevi yolculuğunun anlamını kavramaya ve insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye çalışmalıyız. Unutmayalım ki kandiller ve diğer kutsal zaman dilimleri bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren unsurlardır

Bu duygu ve düşüncelerle, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası camiası adına tüm üyelerimizin ve halkımızın mübarek Miraç Kandil’ini kutluyor, bu mümtaz gecenin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ederim.” dedi.

Haber Tarihi : 13/4/2018