Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen SATSO Organ seçimlerinin ardından göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve Kaynarcalı iş adamları ile bürokratlardan oluşan heyet, Sakarya Genç İş Adamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar ve beraberindeki heyet, Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Berna Karasu, Adatıp Hastanesi Genel Direktörü İbrahim Dalkılıç, Sağlık Yatırımları Grup Başkanı Dr. Gökhan Öner, Sakarya Spor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve Yönetimi, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ve İcra Komitesi Üyeleri, Meclis Üyesi Ergin Balcı ve Karaman Mahalle Muhtarı, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Dr. Hamdullah Yuca, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altuğ, şehrin de SATSO’daki değişimden olumlu etkilendiğini ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ziyaretlerdeki konuşmasında genel olarak üretimin önemine ve gerekliliğine vurgu yaparak, SATSO’nun bu konuda üyelerine her türlü desteği vermeye gayret edeceğini ifade etti.

Başkan Altuğ ayrıca “SATSO, 10 bin üyeli bir sivil toplum kuruluşu. Üyelerimizin gücü itibariyle, Sakarya’nın her kesimine hitap ediyoruz. Biz bu güçle üyelerimizin menfaatlerinin yanı sıra şehrin tüm sorunlarına eğilmeyi hedefliyoruz. Tüm kurumlarımızla akıl birliği işbirliği ve ortak bir paydada toplanalım istiyoruz. Aynı hedefteyiz uyum içinde çalışmayı arzu ediyoruz. Sakarya kozmopolit bir kültürel yapıya sahip, ancak şifremiz 54, hedefimiz Sakarya’yı geleceğe en iyi şekilde taşımak. Bizler yaptıklarımızla,  ilimizi temsil ediyoruz. Birbirimizi yönlendirerek fikir paylaşımında olmakta her zaman fayda vardır. Üreterek özgürleşen ve ilerleyen bir ülke olacağız.”diye konuştu.

Haber Tarihi : 18/4/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::