Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

Başkan Altuğ açıklamasında; “Dünyada işçilerin çalışma şartlarının düzeltilmesi için verdikleri mücadelenin simgesi olan 1 Mayıs, çalışma hayatıyla ilgili sorunların karşılıklı diyalog ve uzlaşma içerisinde çözüme kavuşacağı sembol günlerin en önemlisidir.

Ülkemizde de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı çalışanlara verilen değerin, önemli bir göstergesidir. Gelişen, büyüyen ve yükselen Türkiye’nin aktörleri üreten iş dünyası ve onların çalışanlarıdır. Bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatmaya çalışan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Üretimin en önemli bileşeni olan, ülkemizin gelişmesine emekleri ve alın teri ile katkı sağlayan çalışanların katkıları çok büyüktür. 

Ülkelerin ekonomik ve sosyal alanda gelişebilmeleri ve kalkınma yolunda sağlam adımlarla ilerleyebilmeleri;  işçi ve işverenlerin karşılıklı özveri göstermesi, etkili bir iletişimle ilerleyen işbirliği sayesinde mümkün olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle işçilerimizin ve tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 30/4/2018
PAYLAŞ
Son Haberler ::