Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer’i ağırladı.

SATSO Yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek tebrik eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli SATSO ile işbirliği çerçevesinde çalışmalarının aratarak devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

Başkan Dişli konuşmasında, "SATSO ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak şehrin sosyo-ekonomik gelişiminde büyük bir paya sahiptir.  Sanayi alanında şehrimiz her gün yeni bir yatırımcıya kapılarını açıyor. Gelen her yatırımcı ile şehrimizde istihdamın yanında ticaret de canlanıyor. Bizler belediye olarak SATSO’nun paydaşı olarak yanındayız.” dedi.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın sahip olduğu üye potansiyeli sebebiyle şehrin her kesimine hitap ettiğini vurgulayarak “İlimizin gelişimine ve geleceğine yönelik çalışmaların içinde yer alarak her konuda görüşümüzü bildirmekten memnuniyet duyacağız. Hepimiz bu şehre hizmet için varız. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla Sakarya paydasında ilimizin menfaati için işbirliği yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 3/5/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::