Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadir Gecesinin bin aydan daha hayırlı, rahmet ve bereket kapılarının açıldığı özel bir gece olduğuna vurgu yapan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, “Ramazan ayının kalbi olan mübarek Kadir gecesine kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız.

Bu gece, tövbelerin kabul edilebileceği gecedir. Manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

İslam alemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı Rabbim bizlere nasip etsin.  Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimiz, üyelerimiz başta olmak üzere tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, gecenin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini Yüce Rabbim ’den niyaz ediyorum.”

Haber Tarihi : 8/6/2018