SATSO Başkanı Akgün Altuğ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’yı ziyaret ederek yeniden federasyon başkanı seçilmesinden ötürü kendisini tebrik etti. Ziyarette konuşan Altuğ, “ Böyle önemli makamlarda Sakaryalıların olması bizleri mutlu ediyor. Sakarya’nın bu dönemde çok daha fazla talebi olacaktır, bunları Ankara’da sizlerin oluşturduğu güçlü lobi ve milletvekillerimizin desteği ile çözeceğimizi düşünüyorum. Yapılacak çok iş var. Biz SATSO olarak şehirle ilgili büyük sıkıntılar görüyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜZEL HİZMETLER
Altuğ’un bu sözlerinin ardından Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise, “ Sakaryalı bir bakan olması güzel bir temenni ve inşallah temenni olarak kalmaz” dedi. SATSO’dan yeni dönemde çok şey beklediklerini belirten Balcı, “ Güzel bir kadro ile inşallah şehrimize güzel hizmetler sunacaksınız. Bizler de elimizden ne geliyorsa sizlere yardım edeceğiz. Önünüzde zor bir tablo var birlik olarak bu işlerin altından kalkılması gerekiyor. Biz bu konuda sizleri destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Şehrin bütün sorunları ile ilgili çözüm önerilerinde bulunmanın SATSO’nun görevi olduğunu dile getiren Akgün Altuğ ise, “ Şehrimiz kesinlikle üreten bir şehir olacak. Yapılması planlananlarla birlikte 11 tane OSB’miz olacak. Nüfusumuz 2030 yılında 2 buçuk milyonu geçecek. Bu yüzden şehri doğru planlamak gerekiyor” dedi.
Haber Tarihi : 4/7/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::