Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, ilimizin ihracat potansiyelini, ihracatçı firma sayısını artırmak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetleri kapsamında Türk Eximbank irtibat bürosu açılıyor.

SATSO hizmet binası bünyesinde hizmet verecek Türk Eximbank İrtibat Bürosu 17 Temmuz Salı (yarın)saat 14.00’te açılış töreni gerçekleştirilecek.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un ev sahipliğinde, Türk Eximbank ve SATSO arasında imzalanacak protokolle açılış gerçekleştirilecek. Törene, il protokolü, meclis üyeleri ve çok sayıda davetlinin iştiraki bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ,  “İhracatçı firmalarımızın uluslararası ticarette paylarının artırılması ve girişimlerinde gerekli desteğin sağlanması ile üyelerimize uluslararası piyasalarda rekabet gücü kazandırılması çalışmalarımız kapsamında Türk Eximbank’ı ilimizde görmek istedik. İhracatçılarımızın önemli bir destekçisi, kurumsallaşmış tek asli teşvik unsuru Türk Eximbank’ın irtibat bürosunu SATSO’da açacağız. Törenimize üyelerimizin katılımından memnuniyet duyarız.” diye konuştu.

 

Haber Tarihi : 16/7/2018
PAYLAŞ
Son Haberler ::