Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Sakaryaspor Genel Kurulu’nda seçilen Başkan Cevat Ekşi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın konuğu oldu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakaryaspor’un ilimiz için önemli bir marka olduğunu dile getirerek Başkan Cevat Ekşi’ye görevinde başarılar diledi. Başkan Altuğ, yeni dönemde Sakaryaspor’a destek olmak amacıyla, SATSO adına bir loca alındığını, ancak locanın SATSO bütçesinden değil, Yönetim Kurulu üyelerinin şahsi bütçelerinden karşılandığını belirterek bu localardan tüm meclis üyelerinin faydalanabileceğini ifade etti.

Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi “Göreve geldiğimiz günden beri dikkatle haysiyetle ve şehrimizin en önemli markası Sakarya sporumuza vermiş olduğunuz destek göz ardı edilemez. Bizim için çok önemli olan manevi desteğinizin yanı sıra gerekse stadımızda almış olduğunuz loca ve maddi desteğinizde karşılıklı olarak gönülden bağlayıcı köprülerin kurulması bizleri ayrı olarak motive etmiştir. Bu bağlamda Sakarya spor ailesi olarak değerli SATSO’ya teşekkür ederiz. Desteklerinizi bekliyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Sezer de ayrı ayrı loca alarak Sakaryaspor’a destek oldular.

Meclis Toplantısının ardından SATSO’da kurulan üye standında da meclis üyeleri klübe üye olarak kombine bilet ve loca satın alarak takıma katkı sağladılar.

 

Haber Tarihi : 27/7/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::