Sakarya ve Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

A.Akgün Altuğ, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Türk milletinin yeniden doğuşu olan Cumhuriyetin 95. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız. Bizler bağımsızlığını ve ekonomisini tırnaklarıyla kazıyarak bu günlere ulaşan bir milletiz. Cumhuriyet çatısı altında birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak daha nice mutlu yıl dönümler yaşayacağımıza inanıyorum.

Çok büyük mücadelelerle elde edilen kazanımlar, aynı kararlılık ve sahiplenme ile korunmak ve yaşatılmalıdır. Bu görev bize miras kaldığı gibi, bizden de sonraki nesillere ulaşacaktır. Milletçe bize düşen görev; barış ve kardeşliğimize sahip çıkarak, ortak paydamız olan, devlet ve cumhuriyet değerlerimizi ilelebet korumaktır.

Bunu başarabilirsek, hedefimiz olan 2023’e daha güvenilir daha emin adımlarla ulaşacağız. Gelecek nesillerimize güçlü bir Türkiye bırakabilmek için her zamankinden daha sağduyulu olmalı ve birlikteliğimizi kuvvetlendirmeliyiz.

Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği, 'muasır medeniyet seviyesine' ulaşmak için, özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bu vesile ile Cumhuriyeti bize armağan eden ve emanet bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm milletimizin bayramını yürekten kutluyorum” dedi

 

Haber Tarihi : 25/10/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::