Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nı ziyaret etti.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 31 Ekim-3 Kasım 2018 tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen SANTEK 2018 - 5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarında Sakaryalı firmalar da stant açarak ürünlerini tanıtma imkanı ve uluslar arası piyasalara hazırlık yapma fırsatı elde ettiler.

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. ve Kocaeli Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen SANTEK Fuarı’nda stant açan Sakaryalı firmaları ziyaret eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “SANTEK 2018’de Sakaryalı firmalarımızın yer almasından memnuniyet duyuyoruz. Yurtiçi ve yurtdışından sektör temsilcilerinin katıldığı, Türkiye’nin en önemli sanayi ve teknoloji fuarlarından birisi olmaya aday, yeni iş bağlantıları kurabilme fırsatları sunan ve firmaların ürünlerini, üretim teknolojilerini, sunuş yöntemlerini gözlemleme ve faaliyet kıyaslaması yapma imkanı veren bu fuarda ü yelerimiz sektörle ilgili sergilenen yenilikleri görme ve açılan standları ziyaret etme fırsatı bulacaklarıdır. Üretmek kadar ürettiğini dünyaya tanıtmak da büyük bir ciddiyet ve titizlik ister. Bu tür fuar organizasyonları bu tanıtımlar ve yeni pazarlara açılmak için fırsattır. Üyelerimizin bu fırsatı çok verimli bir şekilde değerlendireceklerine inanıyorum.” diye konuştu

Haber Tarihi : 1/11/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::