TÜYAP Anadolu AŞ ile yapılan protokol kapsamında San-Tek Fuarı’nı ziyarete gelen İranlı İş Adamları Heyeti, ilimizdeki ilgili sektörlerde firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ’un ‘’Üreteceğiz ve ihraç edeceğiz’’ hedefine istinaden yürütülen çalışmalar hız kazandı.

Üyelerin,  İran pazarındaki paylarını artırmaları ve yeni pazarlar bulmaları amacıyla; SANTEK 2018 (5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı) kapsamında ülkemize gelen 32 kişilik İran heyeti, yaklaşık 10 sektör başlığında iş birliği görüşmeleri yaptı.

Söz konusu program SATSO ziyareti ile başlayarak firmaları inceleme gezisi ve son olarak B2B ile sona erdi. İran Heyeti otomotiv yan sanayi ve elektrik şalt cihazları sanayi sektörlerinde iştigal eden firmaları ziyaret etti.

SATSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Genel Sekreter Teyfik Öztürk, Genel Sekreter Yardımcısı Refik Özkorkmaz ve idari personel iştirak etti.

İki ülke iş adamlarının, ekonomik fırsatlar ve işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunduğu programda firmalar sektörlerini tanıtıp, yatırım avantajları konusunda Sakaryalı firmalarla bilgi alışverişinde bulundu.

Haber Tarihi : 2/11/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::