SATSO’ da “Dijital Pazarlamaya Giriş ve Dijital Pazarlama Stratejisi Oluşturma” eğitimi verildi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile Doğu Marmara ABİGEM tarafından ortaklaşa düzenlenen “Dijital Pazarlamaya Giriş Ve Dijital Pazarlama Stratejisi Oluşturma” eğitimi, ABİGEM eğitmenlerinden Özlem Turabi tarafından verildi.

Seminerde; “Neden Dijital Pazarlama?” sorusunun cevabı verildi. Eğitmen Özlem Turabi;  “Doğru hedef kitleye doğru zamanda ve aynı anda ulaşabilmek için dijital pazarlamaya ihtiyaç vardır ve yapmış olduğunuz faaliyetlerde, ürüne veya hizmetinize uygun kitleleri seçebilir aynı zamanda daha spesifik reklam faaliyetleri verebilirsiniz. Bu sayede reklamlarınızı daha etkin bir şekilde kullanarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Amacımız müşterilere doğru yerde mesajımızı verebilmek. Dijital ortama bir şirketin her alanında fayda sağlayabilir.” dedi.

Dijital pazarlamanın gelişmesi ile birlikte de geleneksel pazarlama yerini dijital pazarlamaya bırakmaya başladığının vurgulandığı eğitimde konuşan Turabi, “Geleneksel pazarlamada alıcı reklamı sadece dinler. Dijital pazarlamada ise kişiler reklam verene yorum yapma, soru sorma gibi fırsatlar yakalarlar. Geleneksel pazarlama saatleri daha belirgindir. Dijital pazarlama ise internet sayesinde her yerde 7 gün 24 saat mümkündür. Dijital pazarlamayı geleneksel pazarlamadan ayıran en büyük özellik ise ölçülebilir olmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Eğitimde ayrıca,  temel dijital pazarlama hangi kanallarla ve nasıl olur? dijital ortamda reklam nasıl verilir? ve reklam satın alma modelleri gibi konulara da değinildi.

SATSO eğitim salonunda düzenlenen eğitime üyeler yoğun ilgi gösterdi.

Haber Tarihi : 12/11/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::