Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya Barosu işbirliği ile düzenlenen  “Hukuki ve mali yönleriyle Konkordato” konulu seminer SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Üyesi Çatalbaş konuşmasında SATSO’nun üye memnuniyeti ve menfaati öncelikli olmak üzere şehrin ve iş dünyasının sorunlarına çözüm olmak adına çalışmalar yürüttüklerini belirti.

Çatalbaş, son günlerde gündem olan Konkordato konusunun iş dünyasını yakından ilgilendirdiğini belirterek bu konuda Baro işbirliği ile yapılan bilgilendirme toplantısının verimli olacağına inandıklarını ifade etti.

Baro Başkanı Av. Abdürrahim Burak; avukatları, mali müşavirleri ve şehrin ticaret erbabını yakından ilgilendiren bu güncel konuda gerçekleştirilen eğitimin oldukça faydalı olduğunu belirtti.
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Kayıhan, Hâkim Çağatay Akalın ve Sakarya Barosu üyesi Av. İbrahim Bilgehan Sakaoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı seminerde, “Kimlerin konkordato ilan edebileceği, konkordato ilan etmek için ne gibi şartların oluşması, başvuru için nelerin yapılması gerektiği ve sistemde yapılan değişikliklere” dikkat çekildi.

SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, Sakarya Barosu CMK-Adli Yardım Koordinatörü Av. Âlim Mert  ve Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdürrahim Burak günün anısına Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Kayıhan, Hâkim Çağatay Akalın ve Av. İbrahim Bilgehan Sakaoğlu’na birer plaket takdim etti.

 

Haber Tarihi : 30/11/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::