Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bu yılın son meclis toplantısını bütçe görüşmeleri ile tamamladı. Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ardından düzenlenen bütçe yemeğinde meclis üyeleri bir araya gelerek yıllık değerlendirme ve istişarede bulundular.

Best Western Premier Hotel’de gerçekleştirilen ve ev sahipliğini SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un yaptığı bütçe yemeğine SATSO Yönetim Kurulu, Meclis eski dönem Başkanları ve meclis üyeleri iştirak etti.

Yönetim Kurulu’nun şahsi bütçelerinden karşılanan, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bütçe yemeğinde meclis üyeleri birbirleriyle sohbet etme fırsatı da buldular.

Konuklara hoş geldiniz konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ 2019 yılı bütçesinin hayırlı olmasını temenni ederek meclis üyeleri ile birlikte başta SATSO camiasının değerli üyeleri olmak üzere Sakarya’ya en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 20/12/2018