Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilimizdeki diğer oda ve borsalarla müşterek düzenlediği  ‘Sakarya’nın Yıldızları’ ödül töreni için Sakarya’da bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, program kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ev sahipliğinde Türk- İş Başkanı Ergun Atalay ve beraberindeki heyetle Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’ı ziyaret eden Hisarcıklıoğlu ayrıca Serdivan ilçesindeki TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de okul yetkilileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Valilik Şeref Defterini imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Sakarya’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyip, misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür ettiler.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Sanayi, tarım ve turizm alanındaki yatırımlar ile adından söz ettiren Sakarya’nın potansiyelini çok önemsediklerini ifade ederek bu potansiyelin daha da verimli olması adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ülkemizin en önemli iki sivil toplum kuruluşunun başkanlarını makamında ağırlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, hem sanayici ve işverenlerin hem de işçilerin temsilcilerinin Sakarya’da bulunmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ziyaretleri için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Başkanı Atalay’a teşekkür etti.

 Ziyaret sonrası Vali Nayir, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Başkanı Atalay ile birlikte Serdivan ilçesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu. Burada öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Nayir ve Başkanlar,  daha sonra sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet ederken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu okulun anı defterini de imzalayarak yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıl yeni binasında eğitim öğretime başlayan okulun açılış törenine rahatsızlığı nedeniyle katılamayan TOBB Başkanı okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederken, öğrencilere ve öğretmenlere eğitim çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : 24/12/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::