Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Söğütlü’de bulunan 3. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Sakarya 3. OSB Müteşebbis Heyet Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muzaffer Güneş ve Müteşebbis Heyet Üyeleri Abdurrahman Çakar ve Semih Güngör, 3.OSB Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Bekler tarafından ağırlanan SATSO Heyeti 3. OSB’nin mevcut durumu ile ilgili bölge müdürlüğü yetkililerinden bilgi alarak incelemelerde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 3. OSB Derneği Başkanı Muzaffer Güneş, Söğütlü 3.Organize Sanayi Bölgesinde 46 parsel üretimde olup yaklaşık 4.750 kişinin istihdam edildiğini belirterek 3. OSB’nin kuruluş ve tüzel kişilik, parselasyon planı ve doluluk oranı, sektörel dağılım, plan revizyonu/yapılaşma/ruhsat ve izinler, ticari faaliyetler, yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Güneş konuşmasında şunları dile getirdi:  “Sakarya 3. Organize Sanayi Bölgesi alanı içerisinde 70 Adet Sanayi Parseli, 7 Adet İdari ve Sosyal Tesis Alanı, 3 Adet Teknik Altyapı Alanı, Üretime geçen 46 parsel mevcuttur. Doluluk oranı yüzde 81’dir. İdari sosyal tesis binası, cami, kreş ve restoran ve banka binaları inşası devam ediyor.”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise Sakarya’nın ekonomisi her geçen gün büyüyen ve her alanda güçlenen bir il olduğuna dikkat çekerek şunları dile getirdi: “Yatırımlar için en gözde bölgelerden biriyiz. Yatırımların merkezi OSB’lerimizdir. Vizyon olarak var olanın üzerine artı katarak ilerlemekten yanayız. İlimiz ve bölgemiz adına iş dünyasının süreçlerini hızlandırarak, gelişmeye odaklanarak çalışmayı hedefliyoruz. Sektörel birliktelik, üretimin verimliliği ve düzenli sanayileşme açısından kümelenmeyi her zaman destekliyoruz. OSB’lerde sektör birliği ekonomiye enerji katacaktır. 3. OSB’miz de ilimize sağladığı katma değerle büyümeye katkısı olan bölgelerimizden biridir. Başarılı üretimlerinin devamını diliyoruz. Amacımız şehrimize en iyisini kazandırmaktır, niyetiniz iyiyse ve insanlar bunu anlayıp, bu niyete inanıyorsa başarıya ulaşırsınız” dedi.

 

Haber Tarihi : 7/2/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::