SATSO’dan Müteahhitler Birliği’ne iade-i ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ VE Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’a iade-i ziyarette bulundu.

ŞEHRİN CHECK-UP

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdiği ziyarette,  Sakarya’nın ihtiyaçları ve yapılması gerekenler ile ilgili hazırladıkları detaylı bir raporu Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’a sundu. Kitapçık haline getirdikleri raporda şehre adeta bir check-up yaptıklarını söyleyen SATSO Başkanı Altuğ, “Bu raporu özellikle bizleri ziyarete gelen büyükşehir belediye başkan adayları ve belediye başkan adaylarına sunuyoruz. Onlarda inşallah göreve geldiklerinde proje ve hizmetlerinde bu raporu dikkate alırlar” dedi.

“DESTEĞE HAZIRIZ”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, ülkenin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizerek, “Ancak gelecekten umutluyuz. 31 Mart seçimlerinin ardından piyasaların düzeleceği kanaatindeyiz. Ticareti hareketlendirme adına SATSO olarak tüm sektörlerimize destek olmaya gayret ediyoruz. Müteahhitlerimizin de yanındayız” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 10/3/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::