Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Başkan Altuğ açıklamasında “Mübarek Ramazan ayının habercisi, Berat Kandiline ulaşmış olmanın ve af, mağfiret ve rahmetle dolu mübarek Berat Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün ve geceler, insanlığa yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır.   Ayrıca, dini ve toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanmasına vesile olan eşsiz zaman dilimleridir.

Bu vesile ile İslam aleminin ve hemşerilerimizin Berat kandilini tebrik eder bu mübarek gece vesilesiyle ülkemizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Haber Tarihi : 19/4/2019