Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Altuğ,  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihinin; istiklal ve istikbal mücadelesini aşmak için kader birliği yapmış, azmetmiş aziz Türk milleti için bir dönüm noktası olduğunu belirterek  “İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi; milli birliğimizin, en somut göstergesi olmuştur. Türk milletimizin tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olan, devletimizin temellerinin atıldığı günün 99. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ayrıca, “Bizler, geçmişten bugüne;  bir milletin bağımsızlığının ancak o milletin azmi, kararlılığı bağlılığı ve birlikteliği ile sağlanacağının bilincini miras almış bir millet olarak geleceğe de bu sağlam temellerde nesiller yetiştirmenin gayretindeyiz. Bu anlayışımız çocuklarımızın ellerinde geleceğe taşınacaktır. İş dünyası olarak bugünden aldığımız güçle gelecek güzel günlere olan inancımızla, başta çocuklarımız olmak üzere, bütün ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 22/4/2019
PAYLAŞ
Son Haberler ::