Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ “ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla işçi ve emekçilerin bayramını kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Akgün Altuğ; üretimin temelinde emek, alınteri, dayanışma ve yardımlaşmanın olduğunu belirterek adaletli bir sistem içinde işveren ve işçinin aile olduğunu ve birbirini tamamladığını vurguladı.

“Alın terine saygımız sonsuzdur.”

Başkan Altuğ açıklamasında; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emekçiye ve emeğe verilen değerin çok önemli bir göstergesidir. Ticarette, sanayide, bilimde, tarımda, teknolojide, sağlıkta, hizmet sektöründe ve hayatın her alanında üretenler sayesinde toplumların refah düzeyleri yükselmektedir.

Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Bizler geçmişten beri emeğin ve alın terinin kutsal olduğunu bilen ve buna saygı duyan bir toplum olduk. Aynı bakış açısıyla üretmeye de devam ediyoruz.

İş dünyası; ekonominin emektarları olan işverenlerimiz ve emekçilerimiz ile ortaklaşa bu ülkenin kalkınması için büyük gayret gösteriyorlar. Bizler, işte bu alınterinin gücüyle yükseleceğimize inanıyor, tüm emekçilerimize huzurlu ve daima birlik, beraberlik duygusunda bir çalışma hayatı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Tarihi : 30/4/2019
PAYLAŞ
Son Haberler ::