Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ,  ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan ayının hayırlar getirmesini dileyerek ramazanın toplumsal sorumluluğun daha çok hatırlandığı bir ay olduğunu belirtti.

Ramazan-ı Şerif'in rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Başkan Altuğ şunları dile getirdi:

“Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek, kaybedilen değerlerimizi yeniden kazanmak, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguları harekete geçirmek için önemli bir fırsattır. Bu anlamda rahmet, bereket, af, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın Sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur ve barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu kapsamda bizlere düşen bu duyguları en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmaktır.

Bu vesileyle tüm üyelerimizin Sakaryalı hemşehrilerimizin mübarek ramazan ayını kutluyor, sağlık, mutluluk, bolluk, huzur ve kardeşlik içerisinde bayrama kavuşmamızı dilerim. 

Haber Tarihi : 5/5/2019
PAYLAŞ
Son Haberler ::