Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Hayatı boyunca bizleri eşi benzeri olmayan bir sevgi ve şefkatle kuşatan annelerimiz, verdiği emekler ve gayretlerle başarılarımızın da bir nevi mimarıdır.” diyen Başkan Altuğ, açıklamasında annelerin, aile bütünlüğü ve devamlılığındaki en büyük destek olduğunu vurgulayarak bu özel günü kutladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, açıklamasında şunları dile getirdi:  “Sevmeye ve sevilmeye dair ilk derslerimizi aldığımız annelerimize olan sevgimizi ifade edebilmekte kelimelerin yetersiz kaldığını bilsek de; her vesileyi bu hislerimizi ortaya koyma adına bir fırsat biliyoruz. Anneler günü de sembolik olarak böyle özel bir gündür.

Bir evladın yetişmesinde annelerimizin rolü büyüktür. Onlar insan olmaya giden yolda ilk öğreticilerimizdir.  Bu nedenle annelerimiz koca bir toplumun doğru yetişmesinde temeldir.

Annelerimiz ailenin temel direği olduğu gibi, ellerinin hamurunu iş dünyasına bulaştırdığında da toplumun ve üretim gücümüzün dinamikleridir aynı zamanda.   Kadının elinin değmediği bir ekonominin bereketi olmaz. Mutlu, güçlü ve yüzü gülen bir toplum; güçlü kadınların, güçlü annelerin omuzlarında yükselecektir. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; insanlığın mimarı annelerimizin Anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım” diye konuştu.

 

Haber Tarihi : 10/5/2019
PAYLAŞ
Son Haberler ::