Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve metal işleme, kaynak teknolojisi alanlarında dünyaca ün kazanmış ‘EMO Hannover Uluslararası 2019 Metal İşleme, Kaynak Teknolojisi Fuarı’na katıldı.

Fuara Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, SATSO Yurtdışı İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Ali İhsan Güneş, SATSO Genel Sekreter Yardımcısı Refik Özkorkmaz ile SATSO üyelerinden oluşan 25 kişilik heyet iştirak etti.

EMO Hannover Uluslararası Metal İşleme, Kaynak Teknolojisi Fuarı’nda, imalat için 3 boyutlu yazıcılar, robotik sistemler, sensörler ve tanı teknolojileri, kesme- ayırma tezgahları, metal şekillendirme makineleri ve gelişmiş kaynak teknolojileri ile ilgili ürünler sergilendi.

Standları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Altuğ ve SATSO heyeti, SATSO üyesi olan Kar Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin açmış olduğu standını ziyaret edip başarılar diledi.

SATSO Heyeti ayrıca, Hannover Başkonsolosu Banu Malaban ve Ticaret Ataşesi Nilüfer Sandallı’yı ziyaret ederek Sakarya’nın ekonomisi ve yatırım avantajları işle ilgili bilgi verdi.

Fuar ziyaretini değerlendiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “ Alanında çok büyük olan, etki sahibi ve birçok firmanın stant açtığı EMO Hannover Uluslararası 2019 Metal İşleme, Kaynak Teknolojisi Fuarı’nı üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. EMO Hannover, metal işleme sektörü için dünyanın önde gelen ticaret fuarıdır. Sektörün en büyük küresel ticaret fuarı ve en verimli pazarlama aracıdır ve tüm ülkelerden üreticileri ve kullanıcıları bir araya getirmektedir.

Birbirinden önemli üreticilerin teknolojide çığır açmış ürünlerini yerinde inceleme fırsatı bulduk. Üye firmamız Kar Metal’in standına bir ziyaret ederek fuar ve sektör ile ilgili bilgiler edindik. Sakarya’yı temsil ettikleri için tebrik ettik.

 Profesyonel ziyaretçilerin sektörün önemli temsilcileri ile tanışıp fikir alışverişi yaptığı, en yeni ve gelişmiş teknolojilerin takip edebildiği fuarda hem teknolojik gelişmeleri takip etmek, hem de yatırım yapacak üyelerin ürünler hakkında bilgi sahibi olmasını sağladık. Üyelerimizin sektörleri hakkında bilgi araştırması yapabildiği, sektördeki gelişmeleri değerlendirebildiği, yeni ürün ve hizmetleri inceleyerek fikir edinebildiği, var olan teknolojik alt yapılarını güncelleme fırsatı bulabildiği ve iş bağlantıları kurabildiği verimli bir fuar ziyareti oldu.

Fuar ve festivallerin üyelerimiz açısından katkıları oldukça büyük. Bu tür organizasyonların üyelerimizin sanayi alanındaki gelişmeleri takip etmesi diğer ülkelerdeki kültürleri inceleyebilmesi ve yeni firmalar tanıyabilmesi açısından faydalı olduğu kanaatindeyiz. Böyle büyük fuarların ülkemizde de olmasını diliyor ve ilgili üreticilerimizin bu tür fuarlara katılım sağlamasını temenni ediyorum.

 

Haber Tarihi : 24/9/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::